Lomtalanítás ingyen 2023-ben is – Aktív

lomtalaniítás ingyen

Szívesen megszabadulna már nem használt bútoraitól,  de eddig nem szánta el magát a lomtalanításra, mert úgy gondolja, hogy túl drága lenne, és rengeteg pakolással járna?

Cégünk vállal ingyen lomtalanítást, Bútorszállítás ingyen szolgáltatást is. Elszállítunk mindent, ami eddig a pincében, a padláson vagy ezek híján a szoba egyik sarkában állt, és már alig tudtak mozdulni tőle. Fő profilunk a bútorszállítás ingyen, ingyen lomtalanítás, ezen belül ingyenes bútorok elszállítása. Emellett  költség fejében a zsákos építési törmeléket, zöld hulladékot (összesöpört levelek, ágak, lenyírt fű) és veszélyes anyagokat (például olaj, festék, vegyi anyagok, hajtó gázos palackok, szárazelem) is elszállítjuk.

Ha elhatározta, hogy megszabadul azoktól a nem használt megkímélt és nem régi típusú bútoroktól(RETRÓ)- beleértve a konyhabútor elszállítást nappali bútor elszállítást, fürdőszoba és egyéb, működő lakás felszerelési tárgyaktól, hűtő, tűzhely, mosógép,  porszívó és egyebek, amelyeket éveken át őrizgetett, vagy egy ideje nem használt, mert „biztosan jók lesznek még valamire”, válasszon minket.

Figyelem: Kizárólag nem régi(pár éves , divatos, trendi bútorokat és egyéb tárgyakat szállítunk el ingyen)

 

Teljes lakások, családi házak, irodák raktárak egyéb helységek lomtalanítását is vállaljuk. A lomtalanítás során általunk keletkezett szemetet nem hagyunk, és gondoskodunk róla, hogy tevékenységünket úgy végezzük, hogy a lehető legkevésbé zavarjuk vele önt és lakókörnyezetét, így mérges szomszédokkal sem kell szembesülnie.  Előre egyeztetett időben érkezünk, így attól sem kell tartania, hogy a guberálók széthordják a lomokat, így teleszemetelik a környéket. Amennyiben szeretne megszabadulni felesleges újrahasznosítható (nem törött, nem szakadt, kopott, nem hibás) tárgyaitól, állunk rendelkezésére .

 

Újrahasznosítható tárgyak esetén minden esetben ingyenes lomtalanítás jöhet szóba.

 

Részletesebb tájékoztatásért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével. 

 

Név: (kötelező)

Email cím: (kötelező)

tel.szám: (kötelező)

Üzenet (kötelező)
-Részletes leírást itt adhat meg.

Kép feltöltése:(Ajánlott)


Ellenőrző kód
captcha

Elolvastam és tudomásul vettem az Adatkezelési tájékoztató tartalmát.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>