Nem ingyenes lomtalanítás Budapesten is 2023

lomtalanítás

 

Az évek során számtalan felesleges dolog gyülemlik fel az otthonunkban, amelyet nincs szívünk kidobni, pedig már csak foglalja a helyet. Egy szakadt kárpitú, törött lábú karosszék, amely helyett már rég vettünk újat, egy nem működő tévé, sosem olvasott könyvek, elhordott ruhák…

Persze mindegyikhez fűz valamilyen emlék, így nehéz megválni tőlük. Csak hogy ezek a dolgok teljesen elfoglalják a helyet a kamrában, a padláson vagy a pincében, és csak porosodnak. Ha egyszer végre rászántuk magunkat, hogy megszabaduljunk tőlük, és újra mozdulni tudjunk a saját házunkban, nem kell megvárnunk a következő évi lomtalanítást.

Cégünk vállalja költség fejében minden esetben egyénre szabott árképzéssel, mindenféle lom elszállítását, legyen az régi bútor, már nem használt ruha, játék, működő műszaki cikkel sem kell foglalkozni  vagy legyen bármi más. Szabaduljon meg azoktól a tárgyaktól, amelyek már csak a helyet foglalják, és inkább selejtezze ki őket, szánja rá magát a lomtalanításra Budapesten és környékén!

Ha nem szeretné, ha a guberálók széthordanák a lomtalanításra szánt holmit, hívjon minket, mi a megbeszélt időben érkezünk és szállítjuk el a lomot. Az alábbiakon kívül bármilyen lomtalanításra szánt tárgyat elviszünk: építési törmelék, autóroncs, zöldhulladék (levelek, fű), veszélyes hulladék (növényvédő szerek, festékek, olaj, szárazelem, fénycső, elektronikai hulladék, gyógyszerek).

A lomtalanítás során szemetet nem hagyunk magunk után, és figyelünk arra, hogy munkánkat a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozva végezzük.

Vegye fel velünk a kapcsolatot  most!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>