Lomtalanítás, költöztetés Budapest 2023

Lomtalanítás, költöztetés 2014

Rengeteg feleslegessé vált bútor, működő műszaki cikkel a házban nem tud mit kezdeni ? Esetleg épp új lakásba költözik, legyen Budapesten vagy környékén? A lomtalanitasingyen.com segít Önnek.

Vállalunk szállítást kedvező áron, legyen szó akár lomtalanításról, akár költöztetésről. Platós teherautóval és gyakorlott, megbízható rakodómunkásokkal dolgozunk, és garantáljuk, hogy a költöztetendő bútorok az apró dolgoktól a nagyokig  nem sérülnek meg, illetve, hogy a lomtalanítás elszállítása után nem marad szemét a háza előtt bútorlomtalanítás során sem. Biztonságban elszállítjuk bútorait új otthonába, vállaljuk a cipekedést ön helyett, illetve megszabadítjuk nem használt bútoraitól. A lomtalanításra kerülő tárgyakat kizárólag hivatalos hulladékkezelőhöz szállítjuk, amennyiben egyáltalán nem tudjuk hasznosítani bármilyen formában, és figyelünk arra, hogy munkánkkal a lomtalanítás ideje alatt se  zavarjuk meg lakókörnyezete nyugalmát. A zöld-, építési és veszélyes hulladékokon kívül mindent elszállítunk. Ezeket sajnos nem tudjuk vállalni. Előre megbeszélt időpontban érkezünk, így a kikészített lomokat garantált határidővel lomtalanítjuk és szállítjuk el.

Ha költözik, gondoskodunk róla, hogy ne essen baja a nagyszülőktől örökölt komódnak vagy a kedvenc cseresznyefa íróasztalnak. Tisztában vagyunk vele, hogy akár lomtalanít, akár költözik, a pakolás rengeteg energiáját felemészti, így kiemelt figyelmet fordítunk a pontosságra, hogy a művelet ne kerüljön több idejébe, mint az feltétlenül szükséges.

3 gondolatok ezen: “Lomtalanítás, költöztetés Budapest 2023

 1. Deák Attiláné

  Kedves Deák Antal!

  Köszönöm Önnek a gyors kapcsolatfelvételt, szervezést, munkatársainak a szakszerű, precíz munkát.
  Megbízhatóságukat szívesen ajánlom mindenkinek.
  További jó munkát kívánok!

  Üdvözlettel:
  Deák Attiláné

  1. Deák Attiláné

   Kedves Deák Antal!

   Köszönöm Önnek a gyors kapcsolatfelvételt, szervezést, munkatársainak a szakszerű, precíz munkát.
   Megbízhatóságukat szívesen ajánlom mindenkinek.
   További jó munkát kívánok!

   Üdvözlettel:
   Deák Attiláné

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>