Lomtalanítás Budapesten 2023

„Majd a lomtalanításkor…” – gyakran hagyja el a száját ez a mondat, amikor bezárja a pincét, ahol már sokasodnak a használaton kívüli bútorok, eszközök és más tárgyak? Másra is kellene a hely, és már alig tud mozdulni a sok felesleges lomtól, a rendes éves lomtalanítás viszont még messze van?

Cégünk vállalja akár teljes lakások, házak, raktárak vagy irodák lomtalanítását Budapesten, a keletkezett lomot engedéllyel rendelkező hulladékkezelőhöz szállítjuk, szemetet nem hagyunk magunk után. Ha szívesen megszabadulna használt, megkímélt, nem régi használt bútoraitól , keressen minket. Munkánkat úgy végezzük, hogy ne zavarjuk meg ön és lakókörnyezete nyugalmát, így a szomszédok megrovó pillantásaitól sem kell tartania. Mivel előre megbeszélt időpontban érkezünk, senki sem fogja széthordani a lomtalanításra szánt dolgokat, így garantáltan nem lesz tele szeméttel a járda.

Ha lomtalanító céget keres Budapesten, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a részleteket. A zöld-, építési és veszélyes hulladékok (például száraz levelek, fű, sitt, festék, izzók) kivételével Budapesten belül bármilyen használt, nem régi bútor elszállítását bízza ránk!  Ha szeretne elférni a saját lakásában, és megszabadulni a felesleges bútoraitól, bízza ránk a lomtalanítást! Hívjon minket bizalommal. 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>