Lomtalanítás ingyen 2016

lomtalaniítás ingyen

Szívesen megszabadulna már nem használt bútoraitól,  de eddig nem szánta el magát a lomtalanításra, mert úgy gondolja, hogy túl drága lenne, és rengeteg pakolással járna?

Cégünk vállal ingyen lomtalanítást is. Elszállítunk mindent, ami eddig a pincében, a padláson vagy ezek híján a szoba egyik sarkában állt, és már alig tudtak mozdulni tőle. Fő profilunk a költöztetés lomtalanítás, ezen belül ingyenes bútorok elszállítása. Emellett  a zsákos építési törmeléket, zöld hulladékot (összesöpört levelek, ágak, lenyírt fű) és veszélyes anyagokat (például olaj, festék, vegyi anyagok, hajtó gázos palackok, szárazelem) is elszállítjuk.

Ha elhatározta, hogy megszabadul azoktól a nem használt megkímélt és nem régi típusú bútoroktól és egyéb lakás felszerelési tárgyaktól, amelyeket éveken át őrizgetett, mert „biztosan jók lesznek még valamire”, válasszon minket.

Teljes lakások, családi házak, irodák lomtalanítását is vállaljuk. A lomtalanítás során általunk keletkezett szemetet nem hagyunk, és gondoskodunk róla, hogy tevékenységünket úgy végezzük, hogy a lehető legkevésbé zavarjuk vele önt és lakókörnyezetét, így mérges szomszédokkal sem kell szembesülnie. A tényleges lomot hivatalos hulladékkezelőhöz szállítjuk ellenérték fejében. Előre egyeztetett időben érkezünk, így attól sem kell tartania, hogy a guberálók széthordják a lomokat, így teleszemetelik a környéket. Amennyiben szeretne megszabadulni felesleges újrahasznosítható (nem törött, nem szakadt, kopott, nem hibás) tárgyaitól, állunk rendelkezésére .

 

Újrahasznosítható tárgyak esetén akár ingyenes lomtalanítás is szóba jöhet!

 

Részletesebb tájékoztatásért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>